Luxe Motor

In de nieuwbouw worden veel lemmeraken gebouwd zowel in toer- als wedstrijd uitvoering, van de hand van vrijwel alle bekende scheepsontwerpers. Daarnaast worden er met regelmaat “ one off” projecten gedaan als zeiljachten, sleepboten en klassieke rondvaartboten.

Naast deze activiteiten hebben wij een lijn luxemotorschepen ontworpen, in samenwerking met Gaastmeer Design. Ze zijn verkrijgbaar in lengtes tussen 19.95mtr. en 29.50mtr. zowel in een cruise als classic uitvoering. Ook de 18 en 15 meter staan in het ontwerp. Hierbij hebben wij getracht de combinatie te creëren van enerzijds, de klassieke vormgeving en scheepsbouwtraditie en anderzijds, de toepassing van jarenlange ervaring en de nieuwste ontwikkelingen in de scheepsbouw. Met als doel een optimum te realiseren in efficiënte bouw en prijsstelling en comfort, veiligheid evenals milieu-overwegingen.

Vrijwel al onze schepen zijn “custom build” en de intensieve samenwerking tussen ontwerpers, klanten, leveranciers en de werf leidt tot een continue proces van ontwikkeling en innovatie op alle terreinen.

Klik HIER voor meer informatie omtrent Luxe Motor Victoria


©