SRF Shipbuilding

U droomt van een prachtig schip, wij bouwen het. Of u nu een compleet nieuw schip wilt laten bouwen, of uw huidige schip door ons wilt laten renoveren of repareren, SRF voert uw opdracht vakkundig en met zorg en aandacht voor u uit. We zijn een totaalpartner in de gehele ontwikkeling, van het uitwerken van uw idee tot aan de oplevering van een volledig vaarklaar schip. Omdat wij alle benodigde expertise en 35 jaar ervaring in huis hebben zijn de mogelijkheden eindeloos, voorzien wij iedere klant van een optimaal advies en werken wij gemiddeld 10 tot 15% kostenefficiënter.

Lees verder

NIEUWS

Fusie Moed & van Gulpen en SRF

Persbericht             
 
Harlingen, 11 oktober 2018
 

Fusie van scheepsbouwbedrijven
 
Vanaf 1 januari 2019 slaan Moed & van Gulpen Scheepsbouw en Scheepsbouw en -reparatie Friesland b.v. (SRF)
na jarenlange goede samenwerking de handen ineen. De samenwerking zal vorm krijgen door een inkoop van Moed & van Gulpen Scheepsbouw in SRF.
En dat biedt perspectieven voor de toekomst.
 
Sterk scheepsbouwteam
Zowel Moed en van Gulpen als SRF zien de fusie vol vertrouwen tegemoet en zijn ervan overtuigd dat deze fusie tussen beide scheepsbedrijven
veel wederzijdse voordelen zal opleveren en een versterking van het dienstenaanbod zal betekenen.
Daarom wordt gewerkt aan een investeringsprogramma. “We leggen hiermee een goed fundament voor een professionele en stabiele dienstverlening
voor onze gemeenschappelijke klanten en toeleveranciers. Moed & van Gulpen is gespecialiseerd in scheepsinterieur en timmerwerk.
Door hun krachten te combineren met onze bouw- en renovatiekwaliteiten krijg je een zeer sterk team. Zo staan we nóg sterker in de markt.
Dat is niet alleen goed voor ons, ook voor onze klanten en toeleveranciers. Zij hebben één aanspreekpunt waar ze alles kunnen regelen en realiseren voor hun schepen,” aldus Lex Tichelaar.
 
Personeel blijft
Het personeel van beide bedrijven zal volledig worden meegenomen in de fusie.
Zij zullen hun werkzaamheden vanaf 1 januari 2019 uitvoeren in het pand van SRF aan de Koningsweg in Harlingen.
Deze accommodatie is gegroeid naar een complex van 20.000 m2 inclusief zes loodsen, een scheepslift van 130 ton en eigen havencapaciteit door middel van de recente verwerving van Shallow Shipping in Harlingen.
Verder worden alle lopende projecten van beide bedrijven geïntegreerd in de fusie en afgerond.

                             
 
 
 

 

SBS 6 op bezoek bij SRF

geplaatst op 09-07-2016

Op 11 juli is de filmploeg van SBS 6 op bezoek geweest bij SRF voor een interview en een rondleiding voor het programma Hier aan de Kust. Klaas Koolhof verteld in het interview over de geschiedenis van SRF, de mensen achter het bedrijf en de projecten waar wij op dit moment mee bezig zijn.

Op zondag 17 juli om 15.30 uur en zaterdag 23 juli om 15.00 uur kunt u het programma bekijken. Mis het niet !

Voor meer informatie bezoek de website van: Hier aan de Kust


SRF SHIPBUILDING

Koningsweg 27
8861 KN Harlingen
info@srfholland.nl

Telefoon: +31(0) 517 417523
Fax: +31(0) 517 430998

SOCIALE MEDIA

Facebook
©